Joda Projects,
de ideale partner voor
al uw bouwdromen.

Wat u bij ons kan verwachten

01.

Betaalbaar wonen

Door onze ervaring zijn wij in staat de beste prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. Indien gewenst kan er steeds geopteerd worden om wind- en waterdicht te bouwen zodat uzelf de woning kan afwerken. Gezien een eigen woning bouwen een grote investering is bouwen wij volgens het vooropgestelde budget zonder onvoorziene verassingen.<

02.

Service & Vertrouwen

Eén van onze stokpaardjes is een goede klantenservice, wij begeleiden u van bij het prille begin tot en met de voorlopige oplevering, van bij de aankoop van uw bouwgrond staan wij reeds klaar met adviezen. Op een bouwpartner moet je blindelings kunnen vertrouwen vandaar dat wij werken met een open overlegstructuur; budget, materiaalkeuzes, enz alles gebeurt in nauw contact met de klant.

03.

Vakmanschap

Wij bouwen volledig traditioneel met ervaren aannemers en vaklui en alles volgens 'de regels der kunst'.

04.

Duurzaam bouwen

Met respect voor mens en milieu, het energiezuinig maken van onze woningen is een essentieel in onze filosofie. Wij werken steeds met de modernste technieken en materialen op vlak van isolatie en ventilatie, hierdoor bekomt u in uw nieuwe woning een optimaal en gezond binnenklimaat. Daarnaast is een goede inplanting en oriëntatie van groot belang, met dit alles houden wij rekening van bij voorontwerp.

05.

Flexibel

Of je nu bouwgrond en een woning zoekt, reeds een bouwgrond ter beschikking hebt of wil verbouwen JODA-projects is dermate flexibel en tracht bij te staan waar nodig.

06.

Eén aanspreekpunt

Bij JODA is er maar één aanspreekpunt en dat is JODA zelf, van planning over coördinatie tot uitvoering. Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is.

  • Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met JODA. Wij werden vanaf de start goed begeleid en onze mening werd gehoord. JODA brengt zeer kwaliteitsvol materiaal en werkt met erkende aannemers uit de streek. Enkel maar lof over deze bouwfirma! Febe en Robin

  • Met Joda werk je samen wanneer je wilt bouwen en slapen op beide oren. Alles wordt voor jou geregeld. Voldoende keuze in materialen, enz.
    Heel tevreden dat we voor hen gekozen hebben. Marleen & Yves

Ben je benieuwd naar onze realisaties?